Переварили м’ясо? Не варто засмучуватися — добавки, завдяки яким продукт перестане бути “гумовим”

Цікавий спосіб повернення м'ясним шматочкам м'якості, соковитості та яскравого смаку.

У кулінарії час відіграє вирішальну роль, особливо коли мова заходить про приготування м'яса. Досить легко випадково його переварити. У результаті чого воно вийде сухим і несмачним, інформує Ukr.Media.

Є спосіб порятунку перевареного м'яса. Для цього потрібно нарізати продукт і покласти шматочки в глибоку ємність.

Далі додамо в посуд нарізані томат і цибулю, дві чайні ложки оливкової олії, чайну ложку соку лимона. Ретельно перемішаємо.

М'ясо поверне собі соковитість. Жорсткість повністю зникне. Жодних проблем із пережовуванням м'ясних шматочків не виникне.

Помідорно-цибулева маса зробить страву дуже смачною. Оливкова олія закріпить цей результат.

Довідка: Варити будь-яке м'ясо слід до м'якості, якщо є кістка, то м'ясо має легко відходити від неї. Час приготування продукту в середньому займає від 30 хвилин до півтори години. Підготовка до варіння полягає в обробленні великих шматків, в очищенні та промиванні продукту, у попередньому розморожуванні, якщо м'ясо зберігалося в морозилці.

Джерело